sajam obrazovanja

SAJAM OBRAZOVANJA I NASTAVNIH SREDSTAVA

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava, 49. po redu, biće održan od 24. do 28. oktobra na Beogradskom sajmu.

Ovogodišnja manifestacija održava se pod sloganom „Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“.

Osim promovisanja učenja kao doživotnog procesa i ukazivanja na značaj školovanja i usavršavanja, izlagački program, kako najavljuju organizatori, obuhvata sve što je potrebno za opremanje i rad vaspitno-obrazovanih ustanova – od predškolskih do institucija visokog obrazovanja.

Sajam se bavi svim segmentima prosvetnog sistema: formalnim i neformalnim obrazovanjem, doživotnim učenjem, transferom znanja, inkluzivnim obrazovanjem, negovanjem talenata, međunarodnom saradnjom.

Najveći kvalitet znanja je što nema privilegovanih, na znanje svi imaju pravo. Uvek se može sticati, ali ga niko, nikakvim sredstvima, nikome ne može oduzeti.

Izlagačka ponuda je veoma raznolika i sveobuhvatna – od školskog nameštaja i nastavnih sredstava, do školskog pribora i potrošnog materijala. Namenjen je obrazovno-vaspitnim ustanovama, predstavnicima ministarstava i lokalnih samouprava koje se bave obrazovanjem, vlasnicima knjižara, učenicima, studentima, ali i širokoj publici.

Sajam se održava u halama 2b i 3a. Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara. Grupna ulaznica (za više od 20 osoba) je 150 dinara. Parking po započetom satu košta 150 dinara.

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.